Luxe relatiegeschenken kerst

Tijdens de Kerstdagen vliegen de geschenken en cadeaus om uw oren. Vaak zijn dit standaard pakketten die uiteindelijk ergens achter in de kast terecht komen. Als bedrijf wilt u dit voorkomen en uw relatie een onvergetelijk Kerstcadeau geven. Daarom geeft u uw klanten, opdrachtgevers of collega’s een origineel relatiegeschenk met Kerst.

Een origineel relatiegeschenk waar je iets aan hebt

U wilt uw relaties verassen met een origineel geschenk, maar tegelijkertijd wilt u ook dat de persoon er echt iets aan heeft. Een cadeau dat daadwerkelijk wordt gebruikt, want eerlijk is eerlijk een Dopper heeft iedereen wel in huis en de kast ligt al vol met notitieboekjes en opvouwbare boodschappentassen. U wilt een cadeau waarmee elke keer aan uw bedrijf wordt gedacht als de persoon het in zijn handen heeft. Een cadeau waar over na is gedacht en dat zegt: “Bedankt voor de fijne samenwerking van de afgelopen tijd”.

Een origineel relatiegeschenk met Kerst dat altijd in de smaak valt is een wijnpakket. Nu denkt u misschien: “Wijn?! Wat is daar origineel aan?”. Ik heb door de jaren heen hele creatieve en originele relatiegeschenken gemaakt met wijn. Wijn wordt altijd goed ontvangen en met onze creativiteit stellen wij altijd een uniek relatiegeschenk voor u samen. 

Advies? Vraag het Leon!

Advies? Vraag het Leon!

Gratis persoonlijk advies:
Iets te vieren en u weet niet welke wijn hier bij past?
Welke wijn past bij uw eten?
Een mooi relatie geschenk?