Wijnkist graveren

Wil je een bijzonder cadeau geven aan een wijnliefhebber of een speciale gelegenheid vieren met een persoonlijk tintje? Bij Vinoz.nl bieden we de mogelijkheid om wijnkisten te laten graveren! Onze hoogwaardige houten wijnkisten kunnen worden voorzien van een prachtige gravure, waardoor ze een uniek en memorabel geschenk worden.

Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of huwelijk, een gegraveerde wijnkist voegt een persoonlijk element toe aan je geschenk. Je kunt namen, een speciale boodschap of een bedrijfslogo laten graveren, waardoor de wijnkist een blijvende herinnering wordt.

Bij Vinoz.nl streven we naar vakmanschap en kwaliteit. Met onze ruime selectie aan wijnkisten en de mogelijkheid om ze te laten graveren, vind je bij Vinoz.nl het perfecte cadeau voor elke gelegenheid.

Bestel vandaag nog een gegraveerde wijnkist bij Vinoz.nl en verras je dierbaren met een uniek en persoonlijk geschenk. Onze gegraveerde wijnkisten zijn een symbool van waardering, elegantie en onvergetelijke momenten.Weergave:


Bezig met laden...
Wijnkistje 1 vaks met Schuifdeksel gegraveerd
Wijnkistje 1 vaks met Schuifdeksel gegraveerd
€ 9,95 *
Prijs per stuk

Advies? Vraag het Leon!

Advies? Vraag het Leon!

Gratis persoonlijk advies:
Iets te vieren en u weet niet welke wijn hier bij past?
Welke wijn past bij uw eten?
Bel:  0548 215 222